Om oss

om-ossHej kära läsare. Vi är ett glatt par från Lycksele som älskar hundar. Vi har själva 3 fullfuxna Vorstrar som vi älskar att jaga med och en liten pudel (som inte jagar så mycket).
Sidan om hundfoder på nätet kom till eftersom vi upplevde att vi inte alls hittade det vi sökte efter när vi väl far till butikerna. Och när vi var nyblivna hundägare kändes informationen vi fick lite väl bökig att hantera. Så vi bestämde oss för att göra det enkelt för andra som hamnat i samma sits.

Leveranserna underlättade

Vi började själva handla på nätet efter ett tag och började prisjäga på egen hand. Vi fann att ju mer vi kollade desto bättre blev priserna. Vi hittade t.o.m. rabattkoder som gjorde större köp betydligt billigare.
När vi väl fick leveransen insåg vi att det var smidigt och skönt att få varorna levererade. Eftersom vi blev bra kunder online fick vi även lite prover hemskickade då och då. Vi tyckte att alla hundägare förtjänar detta och skapade denna hemsida.

Vårat mål: Underlätta ditt köp

Syftet är nu att hjälpa dig, som också söker efter mat till din vove att effektivisera processen. Där du sparar både tid och pengar genom att hjälpa dig att göra en trygg som smart beställning via internet istället. För att göra bedömningar kommer vi därför att recensera olika typer av mat från olika typer av leverantörer. Du kommer hunna hitta enkla tips som gör att både din och din jyckes upplevelse blir bättre.

Vi säljer inget på sidan

På HundfoderSverige.se kan du inte handla mat direkt, utan istället så skicka vi dig till den butik som erbjuder maten du bestämt dig för till det mest förmånliga priset. Du kommer hitta olika recensioner för just butikerna också, då villkoren skiljer sig åt en hel del.

Om du tycker om våra artiklar får du gärna betygsätta dessa med ett ärligt betyg. Vi vill vara det självklara valet för alla hundälskare därute som söker efter bra mat för sin hund.